Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Redresor 12V/24V 8A Osram OEBCS908

Redresor 12V/24V 8A Osram OEBCS908

371 Lei
Producător: OSRAM
Model: OEBCS908 - Osram
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Încărcător inteligent și întreținător cu ciclu de încărcare în mai multe etape OSRAM BatteryCharger 908 este un încărcător inteligent 8A și un dispozitiv de întreținere a bateriei pentru vehiculele de 12V și 24V, inclusiv cele mai multe mașini, autoutilitare și camioane mici. Menține și încarcă bateria unui vehicul printr-un ciclu de încărcare în 7 etape la atingerea unui buton pentru bateriile cu litiu, cu doar un ciclu de 9 trepte de baterii cu acid plumb / AGM. Include un afișaj digital LCD retroiluminat pentru a menține lucrurile ușoare chiar și în condiții de lumină slabă. O serie de caracteristici de siguranță, inclusiv polaritatea inversă și protecția la scurtcircuit, păstrează în siguranță atât utilizatorul, cât și vehiculul. Asigurați-vă că încărcătorul vă menține bateria mașinii, deoarece se schimbă automat în modul de întreținere pe termen lung când bateria vehiculului este plină.

 Producător OSRAM
 Gama 908
 Tip Redresor - încărcător baterii
 Tensiune ieșire 12 V / 24 V
 Intensitate încărcare 8 A

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp