Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Power bank pornire mașină 6000 mAh Osram BatteryStart 200 OBSL200

Power bank pornire mașină 6000 mAh Osram BatteryStart 200 OBSL200

466 Lei
Producător: OSRAM
Model: OBSL200 - Osram
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Starter compact și puternic cu litiu, cu funcție de power bank OSRAM BATTERYstart200 este un demaror puternic de 6000 mAH Lithium Cobalt pentru vehicule de 12V până la 3L. De asemenea, poate furniza energie pentru alte gadgeturi electronice cu o funcție de bancă de alimentare care funcționează prin cabluri USB.

O modalitate ușoară de a porni mașina, BATTERYstart200 protejează utilizatorul, starterul și vehiculul cu sistemul său de conectare, care are protecție anti-vârf, polaritate inversă și protecție la scurtcircuit.

BATTERYstart200 este suficient de compact pentru a se potrivi în cutia de mănuși și cântărește doar 300g, ceea ce face mai ușor de transportat și de utilizat decât modelele mai vechi de startere cu salt.

 Producător OSRAM
 Gama BatteryStart 200
 Tip Power bank pornire
 Baterie 6000 mAh Lithium Cobalt
 Tip auto 12 V până la 3 L

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp