Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Power bank pornire mașină 16800 mAh Osram BatteryStart 400 OBSL400

Power bank pornire mașină 16800 mAh Osram BatteryStart 400 OBSL400

892 Lei
Producător: OSRAM
Model: OBSL400 - Osram
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Starter compact și puternic cu litiu, cu funcție de power bank OSRAM BATTERYstart400 este un demaror de mare putere Lithium Cobalt LiCoO2 pentru vehicule de 12V până la 8L cu motoare pe benzină și 4L cu motorină.

Compact, fără a compromite puterea, BATTERYstart400 cântărește doar 700g și se potrivește cu ușurință în cutia de mănuși a mașinii dvs. - facilitând utilizarea în situații de urgență.

Clemele inteligente ale BATTERYstart400 au protecție anti-vârf, polaritate inversă și scurtcircuit, menținându-vă în siguranță, în condiții de funcționare, mașina și starterul. Include, de asemenea, o funcție de bancă de alimentare pentru încărcarea dispozitivelor electronice, cum ar fi telefoane mobile și tablete și o lumină de lucru cu LED luminos. Ideal pentru toate dimensiunile de mașini, SUV-uri, camionete și motociclete.

 Producător OSRAM
 Gama BatteryStart 400
 Tip Power bank pornire
 Baterie 16800 mAh Lithium Cobalt LiCoO2
 Tip auto 12 V până la 8 L benzină și 4 L motorină

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp