Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Power bank pornire mașină 13000 mAh Osram BatteryStart 300 OBSL300

Power bank pornire mașină 13000 mAh Osram BatteryStart 300 OBSL300

961 Lei
Producător: OSRAM
Model: OBSL300 - Osram
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Starter compact și puternic cu litiu, cu funcție de power bank, este un dispozitiv de pornire compact OSRAM BATTERYstart300 Lithium Cobalt LiCoO2 pentru vehicule mici și mijlocii de 12V până la motoare pe benzină de până la 6L și motoare diesel de 3L.

Cu dimensiuni mai mici decât cele mai multe startere tipice, BATTERYstart300 este o soluție compactă, fără a compromite puterea.

Include cleme inteligente de siguranță pentru a menține siguranța demarorului, a utilizatorului și a vehiculului cu polaritate inversă, anti-vârf și protecție la scurtcircuit.

Vine cu o lumină LED strălucitoare și o funcție de bancă de alimentare, care vă permite să încărcați dispozitive electronice din mers - conectați doar un încărcător USB și banca de alimentare va începe.

 Producător OSRAM
 Gama BatteryStart 300
 Tip Power bank pornire
 Baterie 13000 mAh Lithium Cobalt LiCoO2
 Tip auto 12 V până la 6 L benzină și 3 L motorină

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp