Comenzile din perioada 1 - 5 Iunie vor fi livrate începând cu ziua de Marți 6 Iunie.
Pastă cupru Liqui Moly 21699 100g

Pastă cupru Liqui Moly 21699 100g

28 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 21699 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA.

Substanţă separatoare şi de lubrifiere pe bază de particule de cupru foarte fine, pentru elementele extrem de solicitate ale utilajelor. 

Permite o demontare fără probleme după o durată lungă de exploatare. 

Pasta de cupru este utilizată în condiţii de temperaturi foarte mari la îmbinările filetate şi suprafeţele de separare care sunt supuse temperaturilor înalte, presiunilor înalte şi influenţelor corozive. 

Domeniul de temperaturi la utilizare: între – 30°C şi + 1.100°C. 

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 100 g 
 Tip pastă cupru, vaselină pe bază de cupru

Proprietăți 

 • rezistent la forțele de accelerație; 
 • previne transmiterea vibrațiilor; 
 • protecție pe termen lung împotriva coroziunii; 
 • rezistență mare a legăturii; 
 • stabilitate termică deosebită; 
 • protejează împotriva sudării și gripării; 
 • caracteristici de înaltă presiune distinctive; 
 • rezistent la apă caldă, apă sărată și spălare cu apă; 
 • aplicație universală; 
 • elimină scârțâiturile; 
 • efect de lubrifiere și desprindere.

Domenii de utilizare

Pentru lubrifiere şi ca protecţie împotriva coroziunii pentru îmbinările suprasolicitate termic. Industria chimică şi petrochimică, uzine, industria ceramică, utilaje şi construcţia de autovehicule. În mod special pentru îmbinările filetate la colectoarele de evacuare, amortizoarele de zgomot, componentele caroseriei. 

Mod de utilizare

Curățați bine suprafețele îndepărtând murdăria și reziduurile de grăsime vechi înainte de aplicare. 

Aplicați folosind o pensulă, perie sau pânză fără scame.

Aplicați cantitatea necesară domeniului de aplicare.

Respectaţi prescripţiile producătorilor de utilaje. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Informații suplimentare privind livrarea:

- pentru a putea cunoaște starea comenzii, recomandăm sa aveți un cont pe site;

- coletul este predat curierului de luni până vineri după ora 17:00; după predarea comenzii curierului, veți primi pe telefon prin SMS nr. AWB (nr. actului de expediție);

- pentru a putea urmări coletul puteți introduce nr. de AWB pe site-ul CARGUS - Urmărire colet (AWB Tracking);

- vă recomandăm sa așteptați primirea produselor înainte de a vă face programare la service.

În momentul primirii coletului și înainte de a efectua plata acestuia, clientul are obligația să deschidă și să verifice cu atenție starea produsului (produselor) și cantitatea conform facturii, de fața cu reprezentatul firmei de curierat (LIVRARE CU DESCHIDERE ȘI VERIFICARE COLET), fără a le proba, monta sau testa. Orice reclamație ulterioară privind cantitatea și starea produselor nu va fi luată în considerare. Dacă se observă că produsul (produsele) nu este conform (cantitativ sau estetic - prezintă lovituri, zgârieturi etc.), atunci coletul recomandăm a fi refuzat (nu se achită și nu se acceptă coletul/coletele). Dacă din diferite motive acceptați coletul (coletele), nu uitați să întocmiți un proces-verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat și să ne aduceți la cunoștință această situație în maxim 24 de ore prin completarea Formularului de Retur sau a Formularului de Contact. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului. Acest proces-verbal ne va ajuta în soluționarea acestei situații. Vă rugăm să ne trimiteți acest proces-verbal accesând Încărcare Fișier din partea de jos a paginii.

Doar anumite colete vor fi trimise cu serviciul "Deschidere colet la livrare" (fără a proba, monta sau testa produsele). În special produsele sensibile la transport sau cele care au o valoare mare. Puteți solicita în mod expres acest serviciu la momentul confirmării telefonice a comenzii de către un operator mcf-pieseauto.ro. Costul de transport este același în ambele situații.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 199 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 199 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Taxa de transport va fi calculată în cadrul comenzii și nu se achită separat la curier, este inclusă în valoarea comenzii.

Size Chart
Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp