Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Pastă ceramică Liqui Moly 21701 50g

Pastă ceramică Liqui Moly 21701 50g

37 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 21701 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Pastă parţial sintetică, albă pentru temperaturi înalte. Previne aderarea, sudarea la rece, înţepenirea din cauza ruginii şi vibraţia de frecare. Nu conţine metale. Protecţie foarte bună împotriva uzurii şi coroziunii. Utilizare universală. Rezistentă la apă fierbinte şi apă rece, precum şi la acizi şi substanţe bazice. Domeniul de temperaturi la utilizare: între – 40 °C şi + 1.400 °C.  

 Producător  LIQUI MOLY 
 Capacitate  50 Grame 
 Tip  Ceramică | Universală 

Proprietăți 

  • rezistent la acizi organici și alcalini; 
  • previne alunecarea; 
  • rezistență bună la apă; 
  • previne griparea la rece; 
  • nu atacă materialele de etanșare obișnuite; 
  • previne zgomotul frânei; 
  • capacitate mare de încărcare; 
  • non-toxic. 

Domenii de utilizare

Pentru lubrifierea suprafeţelor de alunecare puternic solicitate de toate tipurile. În special la viteze reduse şi mişcări de oscilaţie. Separarea componentelor solicitate termic. Protecţie împotriva coroziunii la şuruburi, ştifturi, bolţuri, flanşe, axuri şi elemente de trecere. 

Mod de aplicare

Înainte de tratament, piesele trebuie să fie curățate de reziduuri, murdărie și umiditate. Se aplică pe suprafețe curățate folosind o perie, o pensulă sau o cârpă fără scame. Cantitatea depinde de zona de utilizare și de aplicare. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp