Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Parasolar auto retractabil 150 x 70 cm CarGuard PAR001

Parasolar auto retractabil 150 x 70 cm CarGuard PAR001

89 Lei
Producător: CARGUARD
Model: PAR001 - Carguard
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Protejează bordul și volanul mașinii de razele UV și de căldura verii. Recomandat mai ales familiilor cu copii mici sau animale de companie, deoarece aceștia nu trebuie aduși într-o mașină foarte încălzită. 

Scapă de căldura excesivă în zilele lungi de vară. Acest parasolar împiedică încălzirea excesivă a interiorului mașinii tale. Nu va mai trebui să folosești sistemul de climatizare la trepte ridicate de răcire pentru a putea porni la drum. În plus, bordul și volanul nu vor mai fi încălzite până la cote inconfortabile. 

Parasolarul poate fi montat cu ușurință pe interiorul parbrizului sau pe lunetă cu ajutorul ventuzelor. Datorită designului său compact și subțire, nu creează un spațiu mort suplimentar pe parbriz, nefiind necesară îndepărtarea lui după fiecare utilizare. 

În plus, ventuzele puternice permit menținerea parasolarului pe parbriz şi în timpul călătoriei. Nu va mai fi necesar să îl depozitaţi separat în portbagaj ca în cazul unui parasolar convențional. 

Dimensiunea parasolarului poate fi ajustată între 5 și 10 cm în cazul în care înălţimea parbrizului este mai mică decât mărimea sa originală. 

Parasolarul retractabil este foarte uşor de instalat, cu ventuze puternice, rezistent la razele ultraviolete, este prevăzut cu suprafață reflectorizantă. 

Atenţie ! La instalare asigurați-vă ca dispozitivul să nu afecteze negativ vizibilitatea ! A se utiliza numai în cazul în care există posibilitatea amplasării fără reducerea câmpului vizual ! 

Dimensiuni: 150 x 70 cm. 

Nr. ventuze: 4.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp