FORD

mcf-pieseauto.ro vă oferă o gamă largă de pachete de revizie pentru autoturisme marca FORD.

Puteți consulta online pachetele de revizie pentru modelele selectate și puteți comanda pachete de revizie pentru autoturisme marca FORD, la prețuri convenabile.


Înainte de a cumpăra un pachet de revizie, verificați ce cod de motor are autoturismul dvs.

Acesta trebuie să se regăsească în tabelul cu modelele compatibile din descrierea pachetului.

Dacă nu știți codul motor, atunci alegeți pachetul dorit și solicitați verificare compatibilitate în pagina de finalizare a comenzii.

Mod Afișaj
Comandă Furnizor ✔️

Pachet Revizie Ford Focus I 1.4 16V

223 Lei
Pachet de revizie pentru autoturisme FORD FOCUS I 1.4 16V. Pachetul conține filtru de aer, filtru de ulei, filtru de polen (Mann-Filter) și 4 L de ulei de motor FORD MOTORCRAFT 5W30.Modele compatibile..
Comandă Furnizor ✔️

Pachet Revizie Ford Focus I 1.6 16V

238 Lei
Pachet de revizie pentru autoturisme FORD FOCUS I 1.6 16V. Pachetul conține filtru de aer, filtru de ulei, filtru de polen (Mann-Filter) și un bidon de 5 L de ulei de motor FORD MOTORCRAFT 5W30.Modele..
Comandă Furnizor ✔️

Pachet Revizie Ford Fiesta V 1.4 TDCi

245 Lei
Pachet de revizie pentru autoturisme FORD FIESTA V 1.4 TDCi. Pachetul conține filtru de aer, filtru de ulei, filtru de polen (Mann-Filter) și un bidon de 5 L de ulei de motor FORD MOTORCRAFT 5W30.Mode..
Comandă Furnizor ✔️

Pachet Revizie Ford Fiesta V 1.4 16V

253 Lei
Pachet de revizie pentru autoturisme FORD FIESTA V 1.4 16V. Pachetul conține filtru de aer, filtru de ulei, filtru de polen (Mann-Filter) și un bidon de 5 L de ulei de motor FORD MOTORCRAFT 5W30.Model..
Comandă Furnizor ✔️

Pachet Revizie Ford Fiesta V 1.3

262 Lei
Pachet de revizie pentru autoturisme FORD FIESTA V 1.3. Pachetul conține filtru de aer, filtru de ulei, filtru de polen (Mann-Filter) și un bidon de 5 L de ulei de motor FORD MOTORCRAFT 5W30.Modele co..
Comandă Furnizor ✔️

Pachet Revizie Ford Fiesta V 1.6 16V

262 Lei
Pachet de revizie pentru autoturisme FORD FIESTA V 1.6 16V. Pachetul conține filtru de aer, filtru de ulei, filtru de polen (Mann-Filter) și un bidon de 5 L de ulei de motor FORD MOTORCRAFT 5W30.Model..
Comandă Furnizor ✔️

Pachet Revizie Ford Fiesta V 1.6 TDCi

273 Lei
Pachet de revizie pentru autoturisme FORD FIESTA V 1.6 TDCi. Pachetul conține filtru de aer, filtru de ulei, filtru de polen (Mann-Filter) și un bidon de 5 L de ulei de motor FORD MOTORCRAFT 5W30.Mode..
Afişare de la 1 la 7 din 35 (5 pagini)