Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Lichid parbriz concentrat -70 grade C Mannol 5024 1L

Lichid parbriz concentrat -70 grade C Mannol 5024 1L

19 Lei
Producător: MANNOL
Model: 5024 - Mannol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Lichid parbriz concentrat -70 °C 1L este un curățitor cu un miros plăcut de citrice, special conceput pentru curățarea parbrizului și farurilor pe timp de iarnă. Asigură transparența sticlei rapid și usor și topirea gheții la o temperatură de până la  -70 °С. Nu atacă sigiliile de diverse tipuri și vopseaua. Nu conține fosfați și este neutru din punct de vedere biologic. Poate fi utilizat în forma concentrată.

ATENȚIE: 

Inflamabil! Iritant pentru ochi. În cazul contactului cu ochii, spălați imediat cu multă apă și consultați medicul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de orice flacără sau sursă de scântei — Fumatul interzis. A se păstra ambalajul închis ermetic.

Diluat 1:1 poate fi folosit la temperaturi de până la -35 °С.

Diluat 1:2 poate fi folosit la temperaturi de până la -23 °С.

Ambalaj: Sticlă de plastic.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp