Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Încărcător auto 4xUSB 5.8A (2.4A față și 3.4A spate) cu extensie 1.4m Mega Drive 02783

Încărcător auto 4xUSB 5.8A (2.4A față și 3.4A spate) cu extensie 1.4m Mega Drive 02783

58 Lei
Producător: MEGA DRIVE
Model: 02783 - Mega Drive
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Încărcătorul auto Mega Drive dispune de 4 porturi USB, pentru încărcarea simultană a patru dispozitive. Cablul de 1.4 m lungime facilitează accesul pasagerilor din spate la sursa de curent. Încărcătorul auto este prevăzut cu un cip inteligent care reglează curentul optim pentru dispozitivele pe care le încarcă. Este realizat din materiale plastice de calitate, cu un design ce se potrivește cu orice tip de mașină. 

 Dimensiuni   74.2×33.9×23.5 mm, 60x28x26 mm 
 Intrare   DC 12/24 V 
 Ieșire   5.8A (2.4A față și 3.4A spate) 
 Porturi USB   4 x USB 
 Material   PC+ABS+oțel 
 Dotări   Tehnologie cip Smart IC pentru încărcare optimizată. Oferă protecție împotriva supraalimentării, scurtcircuitului și supratensiunii. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp