Aducem piese auto compatibile, verificate pe baza seriei VIN - Formular/WhatsApp/Tel. 0770.623.623
Gel întreținere anvelope Mannol 9683 500ml

Gel întreținere anvelope Mannol 9683 500ml

49 Lei
Producător: MANNOL
Model: 9683 - Mannol
Disponibilitate: Comandă Furnizor ✅

Prețul include 19% TVA.

Tire Shine este un negru deosebit de rezistent pe bază de apă pentru anvelope, care le conferă o culoare neagră, Shine durabilă și intensă.

Proprietăți:

- Conține polimeri și uleiuri naturale: învelişul format astfel, spre deosebire de silicon, nu lasă cauciucul să se usuce și nu atrage praful și murdăria;

- Nu numai că creează o acoperire, dar este și absorbită de cauciuc - anvelopele păstrează o culoare neagră intensă și strălucesc timp de câteva săptămâni în orice vreme: sub soare și în ploaie;

- Redă o culoare bogată în negru închis chiar și anvelopelor gri decolorate, mascând microfisurile și defectele minore;

- Creează un film impermeabil și hidrofug la suprafață după patru ore;

- Înmoaie cauciucul, protejează anvelopele de fisuri suplimentare și contracarează îmbătrânirea cauciucurilor de orice compoziție;

- Protejează cauciucul de efectele dăunătoare ale luminii ultraviolete;

- Poate manipula bara de protecție și mulajele (dacă sunt negre) și garniturile de cauciuc pe ușile mașinii pentru a preveni înghețarea la frig.

Aplicare:

Curățați temeinic suprafața de tratat, aplicați produsul cât mai subțire posibil cu un burete și gata!

Atenție: evitați introducerea produsului pe roți și în sistemul de frânare.

 Producător MANNOL 
 Gama TIRE SHINE
 Tip Gel întreţinere anvelope
 Capacitate 500 ml 
 Tip ambalaj Recipient plastic

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Informații suplimentare privind livrarea:

- pentru a putea cunoaște starea comenzii, recomandăm sa aveți un cont pe site;

- coletul este predat curierului de luni până vineri după ora 17:00; după predarea comenzii curierului, veți primi pe telefon prin SMS nr. AWB (nr. actului de expediție);

- pentru a putea urmări coletul puteți introduce nr. de AWB pe site-ul CARGUS - Urmărire colet (AWB Tracking);

- vă recomandăm sa așteptați primirea produselor înainte de a vă face programare la service.

În momentul primirii coletului și înainte de a efectua plata acestuia, clientul are obligația să deschidă și să verifice cu atenție starea produsului (produselor) și cantitatea conform facturii, de fața cu reprezentatul firmei de curierat (LIVRARE CU DESCHIDERE ȘI VERIFICARE COLET), fără a le proba, monta sau testa. Orice reclamație ulterioară privind cantitatea și starea produselor nu va fi luată în considerare. Dacă se observă că produsul (produsele) nu este conform (cantitativ sau estetic - prezintă lovituri, zgârieturi etc.), atunci coletul recomandăm a fi refuzat (nu se achită și nu se acceptă coletul/coletele). Dacă din diferite motive acceptați coletul (coletele), nu uitați să întocmiți un proces-verbal de constatare împreună cu reprezentantul firmei de curierat și să ne aduceți la cunoștință această situație în maxim 24 de ore prin completarea Formularului de Retur sau a Formularului de Contact. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului. Acest proces-verbal ne va ajuta în soluționarea acestei situații. Vă rugăm să ne trimiteți acest proces-verbal accesând Încărcare Fișier din partea de jos a paginii.

Doar anumite colete vor fi trimise cu serviciul "Deschidere colet la livrare" (fără a proba, monta sau testa produsele). În special produsele sensibile la transport sau cele care au o valoare mare. Puteți solicita în mod expres acest serviciu la momentul confirmării telefonice a comenzii de către un operator mcf-pieseauto.ro. Costul de transport este același în ambele situații.

Taxa de livrare este de 15 lei pentru comenzi cu valoare de până la 199 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 199 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Taxa de transport va fi calculată în cadrul comenzii și nu se achită separat la curier, este inclusă în valoarea comenzii.

Size Chart