Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Compresor auto cu afișaj electronic Osram Tyreinflate 1000 Osram OTI1000

Compresor auto cu afișaj electronic Osram Tyreinflate 1000 Osram OTI1000

349 Lei
Producător: OSRAM
Model: OTI1000 - Osram
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Umflator rapid al anvelopelor cu cablu de înfășurare OSRAM Tyreinflate 1000 este un umflator digital rapid al anvelopelor cu afișaj digital iluminat din spate pentru citiri ușoare și precise ale presiunii. 

Include o funcție de oprire automată pentru a obține exact presiunea dorită necesară pentru a vă umfla cu precizie anvelopele. 

Setarea automată de pe Tyreinflate 1000 este incredibil de ușor de configurat, pur și simplu rotiți cadranul la presiunea dorită, faceți clic pentru a seta, apoi apăsați Start. 

Umflatorul se va opri automat odată ce presiunea corectă a fost atinsă. 

Un cablu de alimentare lichid elimină firele dezordonate și un timp de umflare de 2,5 minute vă ajută să circulați pe drum și acolo unde trebuie să vă aflați rapid. 

Cablul de alimentare este suficient de lung (3,5 m) pentru a ajunge la toate anvelopele din jurul vehiculului dumneavoastră. 

Butonul mare de pornire / oprire și lumina direcțională LED fac ca Tyreinflate 1000 să fie ușor de utilizat în întuneric și în situații de urgență ținându-vă pregătit pentru orice se poate întâmpla pe drum. 

Include adaptor din 3 piese pentru biciclete, mingi și alte gonflabil. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp