Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Cablu date încărcare Fish Fast Charge 3.0 USB la Type-C 1m 3A negru Mega Drive 02793

Cablu date încărcare Fish Fast Charge 3.0 USB la Type-C 1m 3A negru Mega Drive 02793

18 Lei
Producător: MEGA DRIVE
Model: 02793 - Mega Drive
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Cablul de date Mega Drive are funcție de încărcare rapidă QC 3.0 și transfer date. Materialele folosite sunt de înaltă calitate, ceea ce îi oferă rezistență la utilizarea îndelungată, iar mufele USB și Type-C sunt îmbrăcate în plastic de calitate, tip fish. Produsul este compatibil cu toate modelele de smartphone, tabletă, accesorii și alte dispozitive cu conector Type-C.  

 Culoare   Negru 
 Ieșire   3 A 
 Lungime cablu   1 m 
 Tip încărcare   Rapidă 
 Tip conector   TYPE-C 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp