Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Antigel concentrat MTR mov G13 MTR0001G131L 1L

Antigel concentrat MTR mov G13 MTR0001G131L 1L

23 Lei
Producător: MTR
Model: MTR0001G131L - MTR
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Antigel concentrat MTR MTR0001G131L 1L, culoare mov, tip G13.

Antigel fabricat pe bază de glicoli, conservanți și inhibitori de coroziune organici.

Folosește tehnologia OAT de protecție împotriva coroziunii. Termen extins de folosință: până la 5 ani sau 300.000 de km.

Produsul este recomandat pentru orice tip de autovehicule cu motoare moderne, de ultimă generație, care funcționează cu benzină sau motorină, inclusiv pentru autoturisme cu motoare ultra performante care funcționează la turații și temperaturi înalte.

Combină o protecție foarte bună împotriva coroziunii și a cavității aliajelor din aluminiu cu o excelentă protecție pentru metalele grele și neferoase. Este compatibil cu piesele din cauciuc sau plastic utilizate la sistemele de răcire.

Se recomandă diluarea 1:1 cu apă distilată înainte de a se introduce în sistemul de răcire al motoarelor cu combustie internă, astfel obținându-se antigel cu punctul de congelare de maxim -36,4 ºC.

Diluție:

50% 50% -36,4 °C

40% 60% -25 °C

35% 65% -18 °C

 Producător MTR
 Tip refrigerant G13
 Capacitate 1 Litru
 Culoare Mov

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp