Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv ulei motor Mannol 350 ml

Aditiv ulei motor Mannol 350 ml

20 Lei
Producător: MANNOL
Model: 22353 - Mannol
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Transport gratuit la comenzi peste 999 lei (max 20 kg)

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditivul ulei Motor Doctor se folosește pentru creșterea compresiunii și presiunii, reducerea consumului din motoarele uzate. Previne infiltrarea uleiului în camera de combustie, îmbunătățește combustia, elimină emisiile nocive de la motor. Curăța inelele pistoanelor și valvele. Previne uzarea motoarelor noi, prelungește durata de viață a motoarelor, formează o peliculă pe suprafețele de frecare, asigură funcționarea optimă a motoarelor în condiții extreme și pornirea la rece. A se folosi la temperatura motorului. Poate fi amestecat cu uleiuri minerale și sintetice. Instrucțiuni: Adăugați aditiv la fiecare schimb de ulei. Conținutul unei doze ajunge pentru motoarele cu sisteme de ulei până la 5 litri.

 Producător MANNOL
 Gama Motor Doctor
 Capacitate 350 ml
 Tip aditiv ulei de motor

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp