Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv ulei motor Liqui Moly 8382 300ml

Aditiv ulei motor Liqui Moly 8382 300ml

52 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 8382 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditiv de mare calitate care amortizează zgomotele tacheților hidraulici murdari și înfundați. Curăță supapele, asigurând astfel o funcționare optimă.

O doza de 300 ml este suficientă pentru aproximativ 6 litri ulei de motor. Se poate adaugă oricând, după care se recomandă încălzirea motorului. Pentru un succes de lungă durată, aditivul se utilizează la fiecare schimb de ulei.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv ulei motor

Proprietăți 

  • amortizează zgomotul de la robinetul hidraulic; 
  • curăță găurile supapei; 
  • îmbunătățește proprietățile de ungere ale uleiului;
  • testat pentru turbocompresoare și catalizatoare.

Domeniu de utilizare

Adecvat pentru toate uleiurile de motor uzuale, la motoarele pe benzină şi motoarele Diesel, cu şi fără filtru de particule Diesel (DPF). Testat pentru sisteme turbo şi sisteme cu catalizator. Conţinutul dozei este suficient pentru 6 l de ulei de motor. Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp