Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv ulei motor Liqui Moly 8377 300 ml

Aditiv ulei motor Liqui Moly 8377 300 ml

44 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 8377 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditivul de ulei “Viscoplus” este un aditiv modern, mono-funcţional, de înaltă calitate pentru stabilizarea vâscozităţii. Asigură o protecţie deosebită împotriva forfecării mecanice şi totodată permanente a uleiului supus la condiţii extreme de exploatare şi este eficient împotriva subţierii uleiului datorită frecventelor porniri la rece.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv ulei de motor

Proprietăți 

  • stabilizează pierderea vâscozității; 
  • lubrifiere optimă în toate condițiile de operare; 
  • complet compatibil cu uleiuri minerale și sintetice; 
  • reduce zgomotul motorului;
  • presiune optimă a uleiului în toate condițiile de funcționare;
  • reduce consumul de ulei;
  • îmbunătățește etanșarea mobilă între piston și cilindru;
  • reduce uzura.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate uleiurile de motor uzuale, la motoarele pe benzină şi motoarele Diesel, cu şi fără filtru de particule Diesel (DPF). Testat pentru sisteme turbo şi sisteme cu catalizator.

Mod de utilizare

Conţinutul dozei de 300 ml este suficient pentru 5 L de ulei de motor. După efectuarea amestecului se lasă motorul la relanti, pentru a se încălzi. Produsul poate fi adăugat în orice moment.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp