Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv ulei motor Liqui Moly 2697 1 L

Aditiv ulei motor Liqui Moly 2697 1 L

102 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 2697 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Transport gratuit la comenzi peste 199 lei (max 20 kg)

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditiv de înaltă performanţă pentru stabilizarea vâscozităţii uleiurilor de motor. Menţine constantă vâscozitatea uleiului de motor şi astfel asigură o presiune constantă a uleiului. Chiar şi în cele mai dure condiţii de funcţionare, Visco-Stabil oferă protecţie faţă de pierderile de ulei de motor prin forfecare, de natură mecanică. Previne diluarea uleiului de motor în cazul pornirilor la rece frecvente. Consumul de ulei este redus printr-o etanşeitate mai bună a pieselor mobile ale motorului.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 1 Litru
 Tip aditiv ulei de motor

Proprietăți 

  • complet compatibil cu uleiuri minerale și sintetice; 
  • reduce uzura; 
  • stabilizează pierderea vâscozității; 
  • îmbunătățește garniturile în jurul pieselor mobile.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele pe benzină şi diesel cu şi fără filtru de particule Diesel (DPF). Miscibil cu toate uleiurile de motor uzuale din comerţ. 1 litru este suficient pentru 10 până la maxim 20 l ulei de motor.

Mod de utilizare

Conţinutul dozei de 1 litru este suficient pentru 10 până la maxim 20 l ulei de motor. După efectuarea amestecului se lasă motorul la relanti, pentru a se încălzi. Produsul poate fi adăugat în orice moment.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 199 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 199 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 20 Kg fizic, dar și volumetric [Lungime x lățime x înălțime] / 6000). Pentru comenzi ce depășesc 20 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp