Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv ulei motor Liqui Moly 1867 500 ml

Aditiv ulei motor Liqui Moly 1867 500 ml

135 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1867 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Preț final cu taxe incluse

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditiv integral sintetic pentru ulei de motor. Diminuează considerabil uzura. Aditivii de protecţie împotriva uzurii la înaltă presiune formează pe piesele supuse frecării din motor un strat foarte subţire, deformabil şi glisant în condiţii de uzură, care rămâne eficient cel puţin 50.000 km. De aici decurg următoarele avantaje: Diminuarea considerabilă a uzurii, durată de viaţă mai lungă a motorului, reducerea consumului de carburant şi a noxelor datorită vâscozităţii reduse, putere optimă a motorului, funcţionare silenţioasă.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 500 ml
 Tip aditiv ulei de motor

Proprietăți 

  • reduce consumul de ulei și combustibil; 
  • cea mai mare stabilitate termică; 
  • frecarea și reducerea uzurii; 
  • are un efect de durată; 
  • testat pentru turbocompresoare și catalizatoare;
  • extrem de economic;
  • crește funcționarea lină.

Domenii de utilizare

Se adaugă după înlocuirea uleiului cu ulei proaspăt. 500 ml este suficient pentru până la 5 l de ulei de motor. Adaosul la uleiurile integral sintetice cu frecare şi vâscozitate redusă diminuează uzura cu încă aprox. 35 %. Cu efect de lungă durată pentru 50.000 km (respectaţi intervalele de schimbare a uleiului de la producătorul autovehiculului).

Mod de utilizare

Aditivul de ulei “Motor Protect” trebuie adăugat la fiecare 50.000 km la schimbul de ulei. Se recomanda a fi folosit de la primii km ai motorului. O doză cu 500 ml aditiv “Motor Protect” este suficientă pentru până la 5 l de ulei de motor. Reduceţi volumul de ulei specific cu 500 ml. Din motive economice, acest produs se adaugă în timpul sau la scurtă vreme dupa schimbul de ulei. Este complet compatibil cu toate uleiurile de motor minerale sau sintetice din comert.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt finale și exprimate în Lei.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp