Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly 1007 80 ml

Aditiv ulei cutie viteze Liqui Moly 1007 80 ml

159 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 1007 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditiv de ultimă generaţie pentru protecţia la uzură la presiune înaltă. Reduce frecarea şi uzura. Transmisia funcţionează mai silenţios, mai uşor şi se poate cupla mai uşor. Cu efect de durată de până la 100.000 km. Netezeşte flancurile dinţilor şi creşte rezistenţa componentelor.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 80 ml
 Tip aditiv ulei transmisie

Proprietăți 

  • reduce frecarea și uzura; 
  • reduce rezistența la schimbarea vitezelor; 
  • proprietăți excepționale care funcționează în situații de urgență; 
  • crește funcționarea lină; 
  • reduce zgomotul de transmisie;
  • asigură o funcționare optimă de transmisie.

Domenii de utilizare

Pentru transmisiile manuale, auxiliare şi diferenţialele ale vehiculelor. Nu se recomandă pentru motociclete sau transmisii automate şi diferenţiale cu auto-blocare.

Mod de utilizare

Un tub cu 80 ml Aditiv “Gear Protect” este suficient pentru 2 litri de ulei de transmisie. Înainte de adăugare, se scoate cantitatea corespunzătoare din transmisie folosind siringa procurată odata cu aditivul, după care se aruncă la gunoi, în conformitate cu normele în vigoare. Se adaugă în orice moment, în special în timpul schimbului de ulei sau ale reparaţiilor.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp