Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv motorină Liqui Moly 5160 1 L

Aditiv motorină Liqui Moly 5160 1 L

72 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5160 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Îndepărtează depunerile din sistemul de injecţie Diesel, precum şi în camera de ardere şi împiedică reapariţia acestora. Previne aderarea şi rezinificarea acelor duzelor. Asigură funcţionarea silenţioasă a motorului. Protejează întregul sistem de alimentare cu combustibil de coroziune şi de uzură. Optimizează randamentul motorului. Motoarele curate consumă mai puţin carburant şi reduc emisiile de noxe.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 1 Litru
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

  • extrem de economic; 
  • garantează un consum redus de combustibil; 
  • garantează o combustie optimă; 
  • pornire ușoară la rece în timpul iernii;
  • previne griparea injectoarelor și bătăile la motor;
  • împiedică depunerile pe duzele injectoarelor;
  • protejează pompele de injecție, conexiunea cilindru / piston.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele Diesel, cu sau fără filtru de particule Diesel - preventiv sau pentru remedierea problemelor. Testat turbo. Se adaugă direct în rezervorul de carburant. Perfect compatibil cu toţi carburanţii Diesel şi Biodiesel convenţionali. O umplere a recipientului de dozare de 25 ml (integrat în capacul de închidere) este suficientă pentru 10 l de carburant. Pentru utilizarea de durată la fiecare alimentare.

Mod de utilizare

Conținutul (1 litru) este suficient pentru 400 l de motorină combustibil. O măsură de 25 ml (integrată în capacul dozei) este suficient pentru 10 litri de motorină. Produsul se amestecă automat cu combustibilul.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp