Comenzile din perioada 22 - 24 Iunie vor fi procesate în ziua de Marți 25 Iunie.
Aditiv motorină Liqui Moly 2186 500 ml

Aditiv motorină Liqui Moly 2186 500 ml

61 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 2186 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditivul de spălare Diesel este o combinație de substanțe active cu proprietăţi deosebite de curăţare. Aditivii speciali asigură o protecție anticorozivă şi măresc performanţele la pornire. Îndepărtează depunerile de pe duzele de injecţie şi din camera de ardere. Creşte cifra cetanică. Elimină problemele de funcţionare a motorului, precum zgomotul arderilor necontrolate în ralanti şi asigură o funcţionare cursivă şi silenţioasă a motorului. Protejează întregul sistem de alimentare cu carburant împotriva coroziunii. Optimizează valorile de verificare a gazelor de eşapament. Poate fi utilizat şi preventiv. Motoarele curate consumă mai puţin carburant şi reduc emisiile de noxe.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 500 ml
 Tip aditiv motorină

Proprietăți 

  • crește cifra cetanică; 
  • crește fiabilitatea operațională; 
  • reduce depozitele; 
  • curăță sistemul de combustibil;
  • protecție bună la coroziune;
  • garantează o combustie optimă;
  • extrem de economic.

Domenii de utilizare

Adecvat pentru toate motoarele Diesel, cu şi fără filtru de particule Diesel. Preventiv la fiecare inspecţie, după reparaţii la sistem de alimentare cu carburant sau la remedierea problemelor. Testat turbo. Perfect compatibil cu toţi carburanţii Diesel şi Biodiesel convenţionali. Conţinutul dozei este suficient pentru 75 l de motorină.

Mod de utilizare

Preventiv, se adaugă motorinei conform intervalelor inspecțiilor tehnice periodice. În cazul în care se dorește curățarea, citiți cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp