Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv LPG Liqui Moly 4012 1L

Aditiv LPG Liqui Moly 4012 1L

106 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 4012 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Protejează ventilele motorului şi împiedică supraîncălzirea în zona capului cilindrului. Combinaţia de aditivi selectată asigură lubrifierea optimă, precum şi o ardere curată. Astfel sunt evitate reparaţiile scumpe şi daunele la motor. Menţine puterea autovehiculului şi împiedică pierderile de compresie. Protecţia ventilelor pentru autovehiculele pe gaz nu conţine legături metal-organice şi nu dezvoltă influenţe nocive asupra catalizatoarelor.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 1 Litru
 Tip aditiv LPG

Proprietăți 

  • crește efectul de ungere; 
  • unge supapele; 
  • fără efecte dăunătoare asupra catalizatoarelor; 
  • extrem de economic; 
  • nu conține compuși organo-metalici;
  • îngrijire și protecție;
  • capacitate mare de absorbție sub presiune.

Domenii de utilizare

Dezvoltat special pentru autovehicule acţionate cu gaz (CNG/LPG) – inclusiv la instalaţiile de gaz echipate ulterior (bivalente). Utilizare de lungă durată. Testat pentru sisteme turbo şi sisteme cu catalizator.

Mod de utilizare

Adecvat pentru toate unităţile de dozare uzuale de pe piaţă. În cazul dispozitivelor de dozare controlate prin subpresiune, LIQUI MOLY recomandă o dozare de 6 până la 8 picături pe minut.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp