Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv filtru particule Liqui Moly 5123 1 L

Aditiv filtru particule Liqui Moly 5123 1 L

103 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 5123 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditiv extrem de eficient care reduce acumularea de particule de cenușă și îmbunătățește fiabilitatea operațională a filtrelor de particule diesel. Vehicule utilizate pentru călătorii scurte in traficul urban sunt afectate în special de probleme cu înfundarea filtrelor de particule diesel. Substanțele eficiente din punct de vedere catalitic reduc funinginea în special la temperaturi de aprindere de la 600 °C la 450 °C susținând în mod clar regenerarea pasivă a filtrului în timpul funcționării normale a motorului. Utilizarea regulată păstrează filtru de particule diesel curat, evitând reparațiile costisitoare și timpii de nefuncționare. Acționează de asemenea asupra combustiei, ceea ce reduce, de asemenea, sarcina filtrului de particule. Ca rezultat, aditivul contribuie și la reducerea emisiilor.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 1 Litru
 Tip aditiv filtru particule

Proprietăți 

  • potrivit în special pentru călătorii scurte ale vehiculelor urbane; 
  • potrivit în special pentru vehiculele cu filtru de particule diesel DPF; 
  • ajutor de regenerare pentru filtrele de particule diesel; 
  • reduce emisiile de funingine; 
  • garantează o combustie optimă.

Domenii de utilizare

Recomandat pentru autovehiculele cu motor diesel cu filtre de particule diesel, cu condiția ca acestea sa nu fie echipate cu un sistem controlat electronic, cu rezervor de aditiv, pentru regenerarea filtrului de particule (așa cum este folosit de Citroen si Peugeot, de exemplu).

Mod de utilizare

Se adaugă în rezervorul de motorină chiar înainte de umplere. Suficient pentru până la 300 de litri motorină. Se adaugă la fiecare 2000 km.

Notă: Evitați dozarea în exces sau în combinație cu aditivul diesel „Stop funingine” 5180 - Liqui Moly.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp