Comandă piese auto identificate cu seria VIN: Formular | WhatsApp | 0770 623 623
Aditiv benzină Liqui Moly 2642 300 ml

Aditiv benzină Liqui Moly 2642 300 ml

43 Lei
Producător: LIQUI MOLY
Model: 2642 - Liqui Moly
Disponibilitate: Disponibil ✅

Prețul include 19% TVA

Posibilitate de retur în 30 zile

Aditivul de benzină Liqui Moly "Petrol" este o combinaţie modernă de substanţe active fără conţinut de cenuşă, cu proprietăţi de curăţare, dispersie şi protecţie a materialelor. Este conceput pe baza celei mai moderne tehnologii pentru aditivi şi carburanţi, care corespunde cerinţelor motoarelor actuale, carburanţilor şi condiţiilor de exploatare.

 Producător LIQUI MOLY
 Capacitate 300 ml
 Tip aditiv benzină

Proprietăți 

  • Protejează carburantul de oxidare şi îmbătrânire; 
  • Curăţă carburatorul şi sistemul de aspiraţie; 
  • Elimină reziduurile de pe supape şi din camera de ardere; 
  • Normalizează consumul de benzină şi emisiile de noxe; 
  • Reduce bătăile motorului;
  • Măreşte economicitatea, siguranţa în exploatare şi puterea;
  • Protejează carburatorul împotriva îngheţului;
  • Asigură protecţia anticorozivă a întregului sistem al carburantului;
  • Testat la motoarele turbo şi cu catalizatori;
  • Are efect îndelungat.

Domenii de utilizare

Se adaugă benzinei la toate motoarele în 4- şi 2-timpi, în special la motoarele autoturismelor, însă şi pentru motoarele mici, motoare pentru industrie şi motoare navale. În cazul motoarelor pe benzină care sunt puse la conservare se adaugă aditiv în proporţie de 1%.

Mod de utilizare

Se adaugă 300 ML aditiv la un rezervor de carburant. Se adaugă benzinei la fiecare 2000 km, având efect îndelungat. Rezervorul trebuie să fie cel puţin pe jumătate plin. În cazul utilizării constante, se adaugă carburantului în proporţie de 0,3-0,5%. În ateliere: în cazul unei diagrame de compresie necorespunzătoare, neuniforme, aditivul este indicat pentru curăţarea supapelor. Se adaugă conţinutul dozei carburatorului, cu motorul pornit.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie.

Comenzile sunt trimise exclusiv prin curier oriunde în România.

Toate prețurile afișate sunt exprimate in Lei și conțin 19% TVA.

Pentru a nu vă livra produse neconforme și pentru a verifica integritatea produselor livrate de către furnizorii noștri, suntem nevoiți să desigilăm produsele la recepția acestora. Așadar, produsele vor sosi la dumneavoastră desigilate.

Livrarea se face cu firma de curierat CARGUS în aproximativ 24-48 ore din momentul predării coletului (coletelor) către curier, fără a fi necesară plata de km suplimentari. Excepția apare atunci când condițiile de mediu sunt nefavorabile sau există un volum mult prea mare de comenzi, în special în perioadele sărbătorilor.

CARGUS - Plătește cu cardul la livrare

Toate comenzile se vor confirma telefonic de către un reprezentant mcf-pieseauto.ro. Comenzile ce nu pot fi confirmate telefonic, nu se pot livra.

Taxa de livrare este de 19 lei pentru comenzi cu valoare de până la 999 lei (tva inclus), iar pentru comenzi cu valoare de peste 999 lei (tva inclus) transportul este GRATUIT (în limita a 15 Kg). Pentru comenzi ce depășesc 15 kg, taxa de transport va fi comunicată telefonic de un reprezentant mcf-pieseauto.ro în momentul confirmării comenzii. Pentru comenzile cu taxe de transport suplimentare este necesară plata întregii comenzi în avans.

Size Chart

Suport pe WhatsApp
WhatsApp MCF Piese Auto
WhatsApp MCF
MCF Piese Auto
(+40) 770 623 623
👉 Ai cele mai mici prețuri la piese auto!
Buton WhatsApp